;

Belotero Volume Lidocaine 2x1ml (GÅR UT 2025-03)

4baca7dfbdd6ed341aff899f6eb5e510.jpg

Brand: Merz

 Belotero är en CE-märkt kvalitets-filler från Merz. Tillverkad i Tyskland. Har du några frågor, eller behöver råd om val av produkt. Vänligen kontakta oss. 

Det ursprungliga priset var: 1,950.00 kr.Det nuvarande priset är: 1,700.00 kr.

Save 13%
Quantity-+
Artikelnr: 5A-A3EFD-C0 Kategorier: ,

Beskrivning

Belotero® Volume är speciellt balanserad för att återställa volymen i områden med omfattande volymförlust. Hyaluronsyran injiceras under hudytan för att lägga till volym och för att fylla rynkor.

Indikation

Belotero® Volume är indicerat för användning att öka och återställa volymen av ansiktets hudvävnad.

Belotero® Volume är särskilt utformat för att lägga sig som stöd för den överliggande huden och återställa volymen. För ökad komfort under behandling är Belotero® Volume dessutom tillgänglig i en formula som innhåller lidokain. Användningen av lidokain i känsliga områden förbättrar behandlingens komfort och bedövningen varar tills efter injektionstillfället. 

Belotero® Volume kan injiceras i olika områden för att återställa ansiktsvolymen på.

  • Kinder
  • tinningar
  • Haka

Sammansättning

  • Belotero® Volume är gjord av korsbunden natriumhyaluronat av icke-animaliskt ursprung
  • Korslänkad natriumhyaluronat: 26 mg
  • Lidokainhydroklorid: 3 mg
  • Fosfat-citratbuffert pH 7 q.s.p .: 1 ml

Belotero® Volume är en perfekt produkt för djupare linjer och rynkor. Det injiceras in i djup dermis med en 27G nål.

Vad är Belotero?

Belotero har utformats ur biofermenterad hyaluronsyra, ett ämne som förekommer naturligt i vår kropp och som skaparna själva hävdar är säkert och fullständigt biokompatibelt, samt helt biologiskt nedbrytbart.

Hur är det gjort?

Framtagen med hjälp av sammanhållen Polydensifierad Matrix (CPM)-teknik, en unik process som ger Belotero hylauronsyra ovanlig elasticitet; (Denna teknologi bidrar till dess monofasiska natur).

Belotero garanterar därför ett betydligt bättre resultat  från de första timmarna efter  injektionen och under de första månaderna, i termer av ökad volym och rynkfyllning, jämfört med ”bifasiska” produkter.

Belotero framställs från icke-animalisk hyaluronsyra NaHA genom en patenterad dynamisk retikuleringsprocess. Den unika polydensifierade sammanhängande struktur som Belotero består av en är sammanhängande gel som är lätt att injicera genom en nål med liten diameter.

Rapporterade biverkningar

Övergående erytem (rodnad), svullnad, smärta, klåda, missfärgning eller ömhet vid implantatstället. Typiskt resolution är spontan inom en till två dagar efter injektion i huden, och inom en vecka efter injektion i läpparna.

Tillverkarna uppger att det inte finns någon risk för granulom.

Ytterligare information

brand

Merz

AA-rating-swe