;

Om Mareli Academy

FÖR FÖRSTA GÅNGEN I HISTORIEN FINNS DET EN KURS INOM ESTETISKA INJEKTIONER AV HYALURONSYRA, 20170087 ESTETISKA INJEKTIONER, GRUNDKURS FILLERS, I VÅRT UTBUD SOM LIPUS (LÄKARNAS INSTITUT FÖR PROFESSIONELL UTVECKLING I VÅRDEN) GRANSKAT OCH GODKÄNT. LIPUS ÄR ETT DOTTERBOLAG TILL SVERIGES LÄKARFÖRBUND.

Oberoende leverantör och utbildningar.

Vi är väldigt stolta över att vara en oberoende aktör på marknaden. Här står kvalitet och kunskap i fokus och inte marknadens alla varumärke. Genom att gå en utbildning via Mareli Academy träffar du utbildare med hög kompetens och gedigen erfarenhet.
Allt utbildningsmaterial och praktiska övningar är anpassade efter hur verkligheten ser ut och inte efter att sälja in ett specifikt varumärke. Efter våra utbildningar känner du dig trygg med att arbeta med de kända varumärken som finns på marknaden. Detta gör att du kan erbjuda en helt annan service till dina patienter, utan att minska på kvaliteten.

Kraven är högre och utbildningen är längre, Varför?
Vi vill inte vara som alla andra. Vi anser inte att en elev uppfyller de krav som går i linje med ansvar, patientsäkerhet och professionalitet efter att ha gått en kurs på några ynka timmar. Som ett av de ledande företagen i Europa anser vi att vi måste ta vårt ansvar på marknaden för en säkrare och bättre skönhetsindustri.
Därför väljer vi att endast utbilda medicinskt grundutbildade personer så som Läkare, Tandläkare eller sjuksköterskor.
Våra utbldningar sträcker sig över 2 veckor med obligatorisk 2 dagars praktik på godkänd klinik.
Här får du en gedigen utbildning av injektionsteknik med full backup.

Genom att välja Mareli Academy väljer du också att förespråka en tryggare skönhetsbransch där kvalitet, erfarenhet och kunskap står i fokus.

Efter avslutad utbildning har du dessutom Mareli Medical bakom dig hela vägen. Vi guidar dig genom djungeln av alla varumärken. Vi hjälper dig även att bygga upp ditt varumärke, marknadsföring, PR & branding. Att ha en stabil och trygg återförsäljare i ryggen skapar en trygghet både för dig och dina patienter.

Läs mer på www.mareliacademy.com

AA-rating-swe